mandag 21. november 2011

Jalameeste probleemid

Kirjutasin kord varasemalt uhketest ratsameestest valgetel hobustel ning jalameestest. Jalamehed - need oleme mina ja teised minusugused.

Kogu nädalavahetus toimus järjekordne arvutiprogrammi update. Seekord on tegemist RIS-ga, mis meie arvutites kannab nime DIPS. Täna hommikul kell kaheksa oli siis update teht. Tulemus - voice recognition online ei tööta. Uuringuid vaadata saab, aga kirjeldada neid ei saa. Ilmatusuur plakat üle kogu ekraani veateatega. Nii suurt plakatit (nii pika vea kirjeldusega) polegi varem näind, ei tööl, ega ka kodus privaatasjade ja privaatprogrammide hulgas.

Olen juba rääkind esimese tädiga, kes on tõenäoliselt IKT meeskonnas jalameheks. Pääle tulutut pusimist lubas asjast edasi teatada. Ootame siis. Eelmine kord võttis vist kaks päeva. Eks näeb, kui kõrgeks kujub seekordne tegemata töö hunnik, kui ükskord jälle tööle saab hakata. Minu isikliseks hädaks sel nädalal on, et kuna üks minu kolleeg paar nädalat tagasi õnnetul kombel sattus autoõnnetusse (kiiret ning hääd paranemist talle!), siis on minul praegu kahekordne töö teha - seega kuhjub tegemata töö topeltkiirusega.

Teoreetiliselt on pensionini viisteist ja pool aastat.

Leplikku meelt kõigile jalameestele!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar