tirsdag 25. april 2023

Mõned mõtted erinevatest riikidest Vene-Ukraina sõja ajal

 Ukraina

Näitas kogu maailmale, et on võimalik hakata vastu terroristlikule mafioossele rezhiimile. Näitas ja näitab üles kangelaslikkust jäädes selle juures inimväärtuste juurde. Pole suurt vahet ukraina keelt kõnelevate ukrainlaste ja vene keelt kõnelevate ukrainlaste vahel. Kolossaalne vahe vene keelt kõnelevate ukrainlaste ja vene keelt kõnelevate venelaste vahel - 30 aasta iseseisvuse ja kodanikuvabaduste võrdlus orjaeluga terroristliku rezhiimi vägivalla all. On võimalik olla aus ja töökas ning inimväärtustest kinni pidav inimene ka siis, kui emakeeleks on vene keel - mitte geneetika ei vormi kätumist, vaid ühiskond ja selle korraldus. 


VF (loe: territoorium ja rahvas terroristliku mafioosse organisatsiooni võimu all)

Näide sellest, mis juhtub inimestega, kes on terroristliku rezhiimi pantvangideks. Kollektiivne Stockholmi sündroom. Jälgides nende käitumist tekib tahtmatult küsimus, kas tõesti on neid (pääaegu kõiki) taband kollektiivne hullus, kus arvatakse, et neil on õigus tappa, vägistada ja röövida teisi rahvaid karistamatult ning ollakse hämmingust sellest, kui neid tapjaid, vägistajaid ja röövleid omakorda tapetakse? Aga siis tuleb meelde Kolmas riik aastal 1942 ja jõuad tõdemuseni, et miskit uut pole siin päikese all. Ma ei kahtlegi selles, et president Zelenski lubadus selle kohta, et kõik sõjakurjategijad, mõrtsukad, vägistajad ja röövlid leitakse üles ja ning nad kõik leiavad lõpuks karistuse. Näis, kuna see tõdemus neile endile kohale jõuab.


Kollektiivne Lääs

On üllatavalt kiiresti võtt õppust toimuvast. Üllatavalt palju nõndanimetet putinversteher'itest on oma handicap'ist lahti saand. Vaadake kasvõi Saksamaa presidenti ning eelmist ja praegust kantslerit. Parem hilja kui mitte kunagi. Paraku endiselt suur hulk nõndanimetet kasulikke idioote, aga õnneks tunduvalt vähem silma torkavad. Kui ükskord see terroristlik mafioosne organisatsioon, mis praegu endiselt valitseb VF nimelist territooriumi, ära peaks kaduma ning sellega koos ka need altkäemaksud, mida kõiksugustele schröderitele maksti, siis on lootus, et ka kasulikud idioodid surevad lõpuks välja. Kollektiivne Lääs on lõpuks aru saand, et Ukraina toetamine on omaenese vabaduse toetamine. Kahjuks jõuab abi kohale aeglaselt ning mitte piisavalt suurs koguses, mistõttu ukrainlased peavad selle eest tasuma oma verega.


Ungari

Pääministri tegevust jälgides pole kahtlust selles, et kes maksab, see tellib ka muusika. Aga siiski on üllatav, et Ungari pääle oma üleelamisi 1945. ja 1956. aastatel üritab teha kõik selleks, et saada ühine piir VF-ga. Nagu selles anekdoodis, kus karu koputab jahimehele metsas (kes on juba kolmandat korda tulnd metsa karu laskma ning kus karu eelmisel kahel korral jahimehe ära vägistas) õlale ning küsib: "Ütle nüüd ausalt, ega Sa vist polegi siia metsa mitte niivõrd jahile tulnd..?" Müstika. Aga ju siis raha ei haise. Ajalugu näitab paraku, et VF karistusorganid on läbi aegade olnd väga efektiivsed likvideerimaks endiseid kollaboratsioniste (parim saladuse hoidmise meetod on selle kandja tapmine).


Gruusia

VF käsilased tunduvad olevat nii sügavas sõltuvuses, et olukorras, kus on selge, millega lõpeb sõda Ukrainas, teevad nad endiselt kõik selleks, et nende kukkumine tuleks võimalikult valus. EV valitsus võiks selgelt välja öelda, et kui endise presidendi Saakashvili füüsilist hävitamist koheselt ära ei lõpetata, siis ei kirjuta EV tulevikus alla mitte ühelegi Gruusia ühinemisleppele, ei NATO-sse ega ka EL-i.


Hiina Rahvavabariik (loe: territoorium ja rahvas terroristliku organisatsiooni võimu all)

Ma pean kohe tunnistama, et ma olen ühtse Hiina pooldaja. Aga mitte nii nagu seda arvavad selle terroristliku organisatsiooni juhid, kes valitsevad Hiina kontinentaalset territooriumi ja rahvast. Ma olen ühtse demokraatliku ja vaba Hiina poolt. Kui terroristlik rezhiim peaks ükskord kukkuma, siis on neil trumpässaks Hiina Vabariik, mis on endiselt vaba ja demokraatlik riik (mille koha ÜRO-s koos kohaga alalises julgeolekunõkogus lasi ÜRO ära võtta juba 50 aastat tagasi terroristlikul organisatsioonil) ning mis aitaks siis kontinentaalse Hiina rahval reformida terroristliku organisatsiooni poolt lagastet riigivõimu ja selle organeid. Paraku saame me kõik veel näguripäevi näha selle terroristliku organisatsiooniga, mis kontinentaalset Hiinat valitseb. Nad muidugi kasutasid nagu VF nimeline terrroristlik organisatsioon ära kõikvõimalikke kasulikke idioote Kollektiivses Läänes. Kui tegemist on ühe terroristlike organisatsiooniga, siis mis võiks küll valesti minna kui aidata sellel organisatsioonil rikastuda luues neile soodusrezhiime kaubanduses ning andes neile pääle know-how ka materjaalset abi selle terroristliku rezhiimi (sõja)laeka täitmiseks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar