torsdag 20. april 2023

Nõndanimetet Vene Föderatsioon - territoorium ja rahvas terroristliku organisatsiooni võimu all

Pean ausalt ja suure kahjatsusega tunnistama, et eksisin. Pidasin Vene Föderatsiooni üheks feodaalseks riigiks, aga eksisin. Pääle sõja algust Ukrainas pidin oma arusaamad ümber mõtestama - parem hilja kui mitte kunagi. Ilma ümber mõtestamata olnuks raske seletada oma sõpradele ja töökaaslastele Norras, mis on toimuva põhjusteks ning agressorite eesmärkideks. 

Vene Föderatsioon ei ole riik, vaid territoorium, mis on terroristliku organisatsiooni võimu all olnd juba üle saja aasta. Suur osa sellest ajast on sellel terroristlikul organisatsioonil olnd terve hulk omadusi, mis lubavad rääkida sellest terroristlikust organisatsioonist kui ühest terroristlikust sektist, mis on oma kombitsaid laiali ajand üle kogu maakera.

Vene impeerium lagunes Esimese Ilmasõja käigus nõndanimetet erioperatsiooni tagajärjel, kus Saksa Keisririigi eriteenistuste finantseerimisel õnnestus ühel terroristliku sekti tunnustega grupil haarata võim Nikolai II võimust loobumise tagajärjel tekkind turbulentsel ajal endise impeeriumi territooriumil. Tulemuseks oli ka kahe teise impeeriumi - Saksa ja Austria-Ungari - lagunemine, mis omakorda tekitas turbulentsi suures osas Euroopas ning ka mujal maailmas, mida siis endisel Vene Impeeriumi territooriumil võimu haarand sekt oma huvides oskuslikult ära kasutas.

Eestlasena tuleb tunnistada, et selle terroristliku sekti võimu legaliseerimisega endisel Vene Impeeriumi territooriumil alustas verivärske Eesti Vabariik, kes allkirjastas Tartu rahu. Sellega saadi omakorda legaliseerida Eesti Vabariik. Eesti Vabariigi allkiri muutus kehtetuks pääle Eesti Vabariigi annekteerimist 1939.-1940. aastal. Veelkordselt legaliseeris Eesti Vabariik Vene Föderatsiooni 1994. aastal.

Pääle võimu haaramist 1917. aasta lõpus Peterburis alustas sekti tunnustega nõndanimetet bolshevistlik organisatsioon terroristlikku võimu kehtestamist kogu endise Vene Impeeriumi territooriumil. Võimuvõitluses õnnestus pääle jääda tänu ääretule julmusele endise impeeriumi elanikkonna vastu, tapeti, vägistati ja rööviti rahvast ja selle esindajaid, eelkõige endiseid aadli, vaimulikkonna ja kodanluse esindajaid, hiljem aga lihtsalt ausaid ja oma pääga mõtlevaid inimesi vaatamata nende vanusele ja soole, lisaks veel võimuvõitluses kaotand konkurente oma organisatsioonist.

Loodi terroristlik süsteem, mille teravikus oli nõndanimetet Tsheka, kuhu võeti tööle eriliselt julmi inimesi negatiivse selektsiooni kaudu. Negatiivne selektsioon sai ka valiku kriteeriumiks terroristliku organisatsiooni hierarhias, mis siis laienes hiljem kogu elanikkonna pääle. Kui 100 aasta jooksul edutatakse vaid kõige kaabaklikemate omadustega inimesi, siis muutub pikapääle kogu ühiskond selliseks.

On suureks imeks, et tänasel päeval võib endiselt leida selle elanikkonna hulgas erinevail hinnaguil kuni 10% inimesi, kelle puhul on tegemist korralike inimestega. Suur osa on neist paraku põgenend välismaale või siis istuvad vanglates.

Korralike inimeste välja selgitamine on lihtne (paraku kasutab seda ka VF terroristlik rezhiim oma vastaliste välja selgitamiseks) - suhtumise järgi sõjasse Ukrainaga. Oled sõja vastu ning leiad, et VF president on sõjakurjategija - tegemist on (reeglina) endiselt korraliku inimesega.

Kui alguses maskeeriti oma eesmärke (omada võimu ning selle nimel tappa võimalikult palju inimesi) kommunistliku ideoloogia taha, siis pääle nõndanimetet külma sõja kaotamist jutlustatakse üha rohkem oma väidetavalt erilisest missioonist maailmas ja selle ajaloos. Terroristlik kuritegelik organisatsioon on ilmselgelt fashistlike tunnustega mafioosselt toimiv moodustis, mille olemusest saavad õnneks üha rohkem inimesi kogu maailmas aru.

Nagu sada aastat tagasi, nii on ka nüüd hulgaliselt nõndanimetet kasulikke idioote kogu maailmas, kes siis üritavad seda terroristlikku organisatsiooni aidata selle juhtide eesmärkide saavutamisel.

Millised võiksid siis olla nende eesmärgid? Vene massikultuuris on väga tähtsaks küsimus austamisest. Kui aga ei õnnestu saavutada teiste austust, siis lähtutakse printsiibist - kui ei austata, siis las vähemasti kardavad. Ja lisaks nende põhirõõm - teha nii palju sigadusi teistele kui vähegi võimalik varjates seejuures oma sigadusi lihtlabaste valede korrutamise taha.

Ei ole mõtet otsida selle terroristliku organisatsiooni ja selle juhi tegevuses loogikat ja mõttekust. Ei. Kogu nende eesmärk on vaid olnd elada ise hästi, mille alustalaks on võimalus karistamatult tappa ja vägistada ja röövida ja sigatseda nii palju kui võmalik ja ehk veidi rohkemgi veel. Kui me saame aru, et presidendi ja ministrite tiitlite taga varjavad end alatud moraalitud ebainimlikud kurjategijad/terroristid, siis saame ka aru, et pole mõtet otsida arukat põhjust ja loogikat säält, kus seda definitsiooni kohaselt ei saa olemas olla.

Tänu ukraina rahva kangelaslikule võitlusele okupantide vastu hakkab ka ülejäänd maailm üha paremini aru saama, et kartmisega kaugele ei jõua, tuleb vaid kõik jõud kokku võtta ning vastu hakata. Ning siis selgubki õige päätselt, et maailma teine armee on napilt teine armee vaid Ukrainas. Et armee sildi taha varjavad vaid kuritegeliku organisatsiooni liikmed ja nende poolt allutet/valitsetavad Stockholmi südroomi all kannatavad orjad ei tegutse mitte armeena, vaid terroristidena, kes tapavad, vägistavad ja röövivad täpselt nii kaua kui neil lastakse seda teha.

Sisuliselt on end Vene Fõderatsiooni sildi taha varjav moodustis ühe teise analoogilise moodustise - ISIS'i XXXL variant, seda nii ajaliselt, territooriumilt, mõjult maailmale ja selle ajaloole ning ka julmuse astmelt.

Kui uudistes teatataks, et homme tuleb ISIS'i president visiidile USA-sse, siis tekitaks selline teade hämmingut neis, kes sellist uudist kuulevad. Aga kui veel mõned aastad tagasi räägiti niimoodi VF presidendist, siis ei tekitand selline teade kelleski imestust. Ehk nagu ütli Kolmandi Riigi propagandaminister: kui korrata valet piisavalt palju kordi, siis hakatakse seda uskuma ning vale muutub (virtuaalselt) tõeks.

Sellega see terroristlik sekt ongi tegelend juba üle saja aasta. Nagu kunagi oli inglise ütelus, et riided teevad inimesest gentleman'i, nii on seda võtet kasutet selle sekti poolt üle saja aasta. Nimeta päämist bandiiti presidendiks, tema kaaslasi ministriteks, relvastet terrorijõuku armeeks ja aja möödudes hakataksegi neist nii rääkima ja nii suhtuma.

Tõenäoliselt on paljud Putini kaaslased tema pääle päris verised - nad elasid ju oma arvates nii hästi rahvalt varastet raha abil ning muu maailma hirmu toel. 

Tunt tõde ütleb, et con(fidence) man'i hukatuseks saab see kui con man hakkab ise oma con skeemi uskuma. Nii uskus (juba enne sõda) massimõrvar  Putin oma enese ja oma lähikonna hirmutusjuttudesse ning alustaski oma verist avantüüri Ukraina vastu, millest nüüd ei saa ta välja tulla ilma oma alfaterroristi positsiooni (ja elu) kaotamata.

Kui kangelaslikul ukraina armeel õnnestub vaenlane oma riigi piiridest välja tõrjuda, siis pole oht kahjuks veel läbi. Kui Ukrainat koheselt NATO ridadesse ei võeta, siis jääb oht endiselt üles.

Kahekordse NATO liikmena ütlen, et Ukraina tuleb võtta võimalikult kiiresti NATO liikmeks. Kui midagi peaks uuesti juhtuma selle terroristliku organisatsiooni kontrolli all oleva territooriumi piiridel, siis oleks päämiseks küsimuseks see, kas me tahaksime võimaliku konflikti korral, et ukrainlased oleksid meie kõrval või mitte. Mina tahan, et oleksid.

Kolmanda Riigi läänepoolsest osast sai normaalne riik aastate jooksul pääle denatsifitseerimist, idapoolne osa läks teise terroristliku rezhiimi hirmuvalitsuse alla. VF nimelisest moodustisest pole miskit hääd oodata ka pääle nende kaotust sõjas Ukrainaga. Ukraina ei plaani okupeerida seda suurt territooriumit, ka pole neil selleks ei võimalusi ega ka vahendeid.  Seepärast pole säält miskit hääd ka edaspidi oodata. Kui kuritegelik rezhiim peakski langema ning võimule peaks mingi ime abil tulema uus ja inimlik juhtkond, siis ei saa neid kohe sugugi kadestada.

Vaatamata suurearvulisele elanikkonnale ei saa kerge olema leida kvalifitseerit tööjõudu.

Selge, et ei saa kasutada mitte kedagi, kes varem teenisid rezhiimi karistusorganeis: kohtus, otsestes repressiivorganeis, nõndanimetet armees. Neid on võimalik vaid kasutada labidatööjõna teede ehitamisel ning maa koristamisel prahist. Sama køigi nende kohta, kes osalesid administratiivorganeis, samuti nõndanimetet poliitukuina alfaterroristi näpunäidetel nõndanimetet säädusi vormistades (mida hiljem see rezhiim isegi ei järgind).

Kõige hullem on see, et pole võimalik kasutada ei õpetajaid ega ka lasteaednikke. Ei saa kasutada neid, kes olid terroristliku rezhiimi kuulekad käsutäitjad, kes õpetasid lastele pseudoajalugu/pseudopatriotismi, kirjutasid laste ja nende vanemate pääle kaebusi ning võltsisid valimisi. 

Ühiskonna tulevase saneerimise käigus tuleks hinnata miljonite inimeste kuritegelikku minevikku ning otsustada nende saatus ja see, kuidas neid saaks kasutada vigade parandamisel. On oodata miljoneid uusi lihttöölisi.

Kust võtta uusi õpetajaid? Kohtunikke? Politseinikke? 

Lootusetu lugu. 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar